Viking Tour 2015

vt

Verdens Vakreste Sykkelritt

I forbindelse med Norge Øst – Vest 2014, var vi en del av rittet Viking Tour.
Vi ble så forelsket i rittet, tanken og folkene bak Viking Tour at vi for 2015 utgaven har inngått ett samarbeid med arrangøren av Viking Tour. Dette innebærer at Veien Tilbake skal bidra med salg av plasser og markedsføringen av Viking Tour. Det er mennesker fra Norge Øst – Vest ekspedisjonen som skal jobbe med Viking Tour, så de har god kjennskap til hva Viking Tour er og betyr.

Trenger du en utfordring for 2015?
Meld deg på Verdens Vakreste Sykkelritt!
www.vikingtour.no

 

Fra vikingtour.no:

1545099_503808756404507_1738549912_n2015 blir det ellevte året på rad de rullende vikinger smiler, fortviler, skjærer grimaser og ler mens de kjemper med fjorder og fjell selv mange nordmenn ikke vet om. Og praktisk talt alle vil komme glisende, brølende eller med tårer i øynene opp til den aller siste fjelltoppen. Vi håper å kunne ta i mot den samme flotte blandinga av unge og eldre, fluevekt, bantam og elefant som tidligere. Denne miksen er kanskje den viktigste grunnen til at atmosfæren under Viking Tour blir så spesiell.

Det er vanskelig nok å tro øynene når man ser de første rytteren nærmest fly med termikken opp slyngeveiene, men det er like imponerende å se viljestyrken hos de som har slitt hardest og liggest bakerst hele dagen. Når de ustoppelige jobber seg over og beseirer den siste kneika, svette grimaser rundt frydefulle øyne, snur seg og peker mot fjorden 1500 meter under for å fortelle, og ikke vet hva de skal si.

Både arrangører, publikum og ikke minst de raskeste rytterne selv vil så gjerne ha med deg som helt enkelt lurer på om du kan fullføre et ukeslangt tur-ritt. Naturen, utfordringa og den uhøytidelige stemninga er der for alle. Enten målet er å fullføre eller å konkurrere lenge etter at krampa har tatt deg, kommer lufta til å kjennes tynn ut på toppene. Og vi tar bare bedre imot deg jo senere du kommer.

Hos oss kan du gjerne stå over en etappe. Vi sykler deler av etappene uten tidtakning – samlet og kotrollert. Og så skal det jo fylles opp på matstasjonene. Vi hører stadig at de er de beste i kongeriket.

unnamed (15)I det hele tatt er den sosiale siden av Viking Tour viktigst. Det legges så mye ressurser i denne uka at du fortjener mer enn “bare et sykkelritt”. Om du har en dårlig dag, trenger hvile eller bare vil ta bilder; du kan når som helst stå av en etappe og bli med oppsamlerbussen inn til dagens mål. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å starte på ny frisk neste dag.

Slår du deg, har vi sanitet, blir du syk får vi deg til lege, skranter sykkelen kommer Reodor. Og må du reise hjem tidligere enn planlagt, får vi deg til et sted langs løypa med gode kommunikasjoner som passer deg.

For all del: Viking Tour er også et beinhardt sykkelritt, med sekundstrid, ledertrøyer og taktikk-prat til langt på natt. Vi har som alltid sydd sammen en riktig fandenivoldsk samling av motbakker. Denne gangen krydrer vi uhøytidelig med jaktstart, keirin og en trollneve opphakket brostein. Været blir selvfølgelig like ubegripelig varmt og flott som de siste årene, så vi jobber for å utvikle en egen gjørmemaskin.

Vårt mål er at det hele blir mer spennende, enda litt vakrere og like trivelig som tidligere.

All informasjon om Viking Tour 2015 finner du på www.vikingtour.no