Leiv Vidar støtter Veien Tilbake

Facebook
Twitter

Veien Tilbake er et prosjekt ledet av Torgeir Stensrud fra Hønefoss der innsatte skal hjelpes tilbake til et normalt liv etter endt soning.

Leiv Vidar har i en årrekke bidratt til ulike sosiale engasjementer både i sitt lokale nærmiljø og i internasjonale sammenhenger. Prosjektet har allerede fårr behørig omtale og mediedekning, bl. a. gjennom det private sykkelløpet Oslo – Paris som ble tett fulgt av et filmteam fra TV2.

-Bakgrunnen for at Leiv Vidar valgte å samarbeide med «Veien tilbake» er todelt. For det første har vi en uttalt policy på at vi skal støtte lokale initiativ som bidrar til en bedre hverdag for utsatte grupper. For det andre representerer «Veien tilbake» en positiv tilnærming til å få innsatte tilbake igjen i samfunnet på en slik måte at de kan bli verdsatte bidragsytere i stedet for bidragsmottakere. Vi på Leiv Vidar tror veldig på at enkeltmennesker har store iboende reserver bare de blir gitt ansvar og reelle muligheter. «Veien tilbake» er etter vårt syn et paradeeksempel på at ansvar gir positiv utvikling og økte muligheter til et verdig liv», sier daglig leder Tore Tveit.
-Vi i «Veien tilbake» er glad for at bedrifter som Leiv Vidar stiller seg bak vårt prosjekt og ser dette også som en anerkjennelse av et arbeid som gavner grupper som dessverre ofte havner mellom to stoler. Våre samarbeidspartnere har en bevisst holdning til vårt prosjekt og har definitivt ikke tatt dette valget av bekvemmelighetshensyn. For deltakerne gir samarbeidet med seriøse og kjente merkevarebedrifter en ekstra dimensjon til anerkjennelsen av den enkeltes innsats, uttaler en engasjert Torgeir Stensrud.
Førstkommende onsdag, den 11.mars kommer et innslag på TV2-sporten der nye mål i prosjektet blir presentert.

LeivVidar_profil.jpg (applicationform)

Nyheter fra veien tilbake

Lokallag

 • Drammen
 • Hønefoss
 • Tofte
 • Sandefjord
 • Oslo
 • Moss

Aktiviteter

 • Aktivitetskalender
 • Damegruppa
 • VT Yoga

Events

 • Kurs
 • Evnt

Om Veien Tilbake

 • Hvem er vi?
 • Hva har vi gjort?
 • Hva er Veien Tilbake?
 • Kontakt oss
 • Støtt Veien Tilbake