Birkebeiner rittet


Arrangør: Veien Tilbake
Påmeldingsfrist: 21.08.2021 08:00

Tid


Sted


19/8/21:

Det blir arrangert felles transport fra Drammen og Hønefoss til Rena fredag 27 august. Thomas Kjelland er kontaktperson han ringer dere tidlig i uke 34. 

Vi overnatter som vanlig i garasjen på kartongfabrikken, her er det også felles middag og frokost før rittet.

Last også ned startkortet på Birken.no slik at registeringen på Rena går enklere for deg.

Anbefaler at det smøres matpakke til turen oppover.

NB HUSK koronasertifikatet som hentes ned på helsenorge.no, evt. blir det hurtigtest på Rena. 

viktig at du ikke møter opp hvis du har symptomer!6/8/21:

Birken planlegger å gjennomføre sjekk av koronasertifikat og gratis testing på følgende måte:

  • Alle skal fremvise grønt koronasertifikat når de kommer til arrangement. 
  • Slik bruker du ditt koronasertifikat
  • De som ikke har dette (sjekk på helsenorge.no og last ned ditt eget koronasertifikat), kan gjennomføre hurtigtest som etableres ved Håkons Hall på Lillehammer og i tilknytning til Rena Torg/Åmot kulturhus.
  • Svar på hurtigtest vil foreligge 15 min etter testen og oppdateres direkte i ditt koronasertifikat, som så kan lastes ned.
  • Hurtigtesten er gratis for deltakerne
  • Ved fremvisning av grønt koronasertifikat ved sjekkpunkt, vil du få påsatt grønt festivalarmbånd, og kan deretter bevege deg fritt rundt på våre arenaer.
  • For å komme inn i beskyttet område (startnummerutdeling, startfelt, løype, målområde og matstasjon) må du fremvise det grønne festivalarmbåndet.
  • Vi vil komme med oppdatert informasjon om dette, arenakart m.m. i august, når vi nærmer oss arrangementene.

 


15/6/21: "

Birken har foreløpig pauset påmeldingen til sidearrangementene

UltraBirken sykkel, HalvBirken sykkel og UngdomsBirken sykkel

Se sak på birkebeiner.no her:

https://birkebeiner.no/no/nyheter/norge-gjenapnes-birkebeinerrittet-er-tilbake

 "


Nytt av året er at vi har inndelt påmelding i kategoriene "Nybegynner", "Trent", "Extreme" og "Pårørende barn" slik at alle kan velge distanser utifra sitt nåværende treningsnivå. 


For deltagelse i kategoriene "Trent" og "Extreme" vil det være et krav om at du kan vise til tilstrekkelig trening for å kunne gjennomføre distansen.


Distansene er som følger:


Nybegynner: Halvbirken 41km

Løypa er 41 km med start ved Pellestova (ca.to mil nord for Lillehammer) 970 m.o.h., i vakre Øyerfjellet like ved Hafjell Alpinsenter. Du sykler på fine veier i fjellet før du når målgang ved Håkons Hall.

For hvem?
HalvBirken sykkel passer for deg som vil oppleve Birkebeinerstemningen i en litt mindre krevende løype enn selve Birkebeinerrittet. Alle som er 17 år pr. 31.12.21 kan delta og deltakerne sykler med sekk på 3,5 kg gjennom hele rittet.


Trent: Birkebeinerrittet 86km

Løypa er 86 km og går over fjellet fra Rena sentrum til Håkons Hall på Lillehammer. Rittet er et klassisk MTB-ritt som passer for både elitedeltakere, mosjonister og turryttere. Deltakerne må bære sekk på minimum 3,5 kg gjennom hele rittet 


Extreme: Ultrabirken Sykkel 100km.

Traseen lanseres mandag i rittuka. Løypa er ca 100 km med en forventet vinnertid på ca 4.45 t. Løypa går på kjerreveger, stier og grusveger med start på Pellestova og mål ved Håkons Hall, Lillehammer.

Alle deltakere må bære sekk med angitt innhold


Pårørende Barn: Barnebirken.

BarneBirken er for alle gutter og jenter i alderen 0-11 år. Det er ingen tidtaking og løypa går i lett terreng. Alle som fullfører får diplom og medalje. Det er fine aktiviteter for barna i start- og målområdet på Rena og Lillehammer. Alle barn må bruke hjelm.  


Ved påmelding vil du få mulighet til å velge hvilken distanse du ønsker.


Du kan lese mer på arrangørens hjemmeside: https://www.birkebeiner.noVi tar forebehold om at arrangementet kan bli avlyst og endringer grunnet covid-19.Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Veien Tilbake