Oslo Løpsfestival: 6km. Alnaelva ned

Oslo Løpsfestival: 6km. Alnaelva ned


Arrangør: Veien Tilbake
Påmeldingsfrist: 27.05.2021 17:00

Tid


Sted


Kort om løypa:

Starten er ved Haugerud. Du følger turveien, holder til venstre ved første veideling, deretter til høyre i neste og tar så av mot venstre ved idrettsbanen. Du følger turstien med idrettsbanen på din venstre side, så kommer en kort stentrapp som du skal ned.

Du løper igjennom to underganger med fargesprakende graffiti på veggene og deretter inn i skogen. Her får du innimellom gløtt av Groruddalen langt under deg. Turveien bølger seg opp og ned gjennom skogen. Nå vil du også krysse dine første broer på denne turen; først en gangbro som svinger deg over veien og like etterpå en bred hengebru i metall som gynger deg over et lite juv.


Du kan laste ned .gpx fil til klokka her: GOTOES_5603138950145152.gpxKort om løpsfestivalen:

Oslo Løpsfestival arrangerer 8 forskjellige løp igjennom sommer/høst og dere kan velge hvilke løp dere vil være med på, dersom du ønsker å delta i 5 eller flere av løpene gi beskjed til ola.pedersen@veien-tilbake.no

Løpsfestivalen setter opp 16 dager til gjennomføring av hvert av løpene, de har satt ut tidtakningsutstyr og vi melder inn når vi ønsker å starte.


Vi meldes opp som en gruppe med felles start tidspunkt slik at det blir sosialt og hygge. Vi møter opp kl 17:00, startskuddet går 18:00 fra !


Vi blir enige om tidspunkt og dato for neste løp når vi samles, og det blir lagt ut et arrangement på nettsidene kort tid etter. For en oversikt over løpene se: https://oslolopsfestival.no/lopp/Transport/parkering

Transport til start: T-bane linje 2 til Haugerud

Parkering: Det finnes muligheter for parkering langs gata i området rundt start

Transport fra mål: Flere bussmuligheter fra stoppestedene Kværner og Kværnerbyen

Parkering mål: Det finnes muligheter for parkering langs gata i området rundt mål.


For informasjon/spørsmål kontakt Ola på ola.pedersen@veien-tilbake.no eller ring/sms 93 29 88 79.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Veien Tilbake