Oslo Løpsfestival: 10km terreng Bogstadvannet rund

Oslo Løpsfestival: 10km terreng Bogstadvannet rund


Arrangør: Veien Tilbake
Påmeldingsfrist: 23.06.2021 17:00

Tid


Sted


Kort om løypa:

Bogstadvannet ligger som en perle ved inngangen til Sørkedalen på grensen mellom Oslo og Bærum. Det er stor variasjon i omgivelsene rundt vannet. På denne turen vil du løpe forbi badeplasser, over brusende elver, gjennom skog og dyrket mark, forbi en golfbane og flere historiske bygninger. Her løper du på variert underlag; asfalt, grus, skogsbilvei og sti. Traseen er kupert og har partier med litt krevende terreng.


Du kan laste ned .gpx fil med kart til klokka her:  https://oslolopsfestival.no/download/1328/Kort om løpsfestivalen:

Oslo Løpsfestival arrangerer 8 forskjellige løp igjennom sommer/høst og dere kan velge hvilke løp dere vil være med på, dersom du ønsker å delta i 5 eller flere av løpene gi beskjed til ola.pedersen@veien-tilbake.no

Løpsfestivalen setter opp 16 dager til gjennomføring av hvert av løpene, de har satt ut tidtakningsutstyr og vi melder inn når vi ønsker å starte.


Vi meldes opp som en gruppe med felles start tidspunkt slik at det blir sosialt og hygge. Vi møter opp kl 17:00, startskuddet går 18:00 fra !


Vi blir enige om tidspunkt og dato for neste løp når vi samles, og det blir lagt ut et arrangement på nettsidene kort tid etter. For en oversikt over løpene se: https://oslolopsfestival.no/lopp/


Parkering / transport:

Det er parkeringsmuligheter ved målområdet ved Bogstad badeplass
Starten går fra krysset sørkedalsveien/ankerveien ( Peder Ankers plass, 0754 Oslo )For informasjon/spørsmål kontakt Ola på ola.pedersen@veien-tilbake.no eller ring/sms 93 29 88 79.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Veien Tilbake