Oslo Løpsfestival: Nøklevann rundt

Oslo Løpsfestival: Nøklevann rundt


Arrangør: Veien Tilbake
Påmeldingsfrist: 15.07.2021 17:00

Tid


Sted


Oslo Løpsfestival arrangerer 8 forskjellige løp igjennom sommer/høst og dere kan velge hvilke løp dere vil være med på, dersom du ønsker å delta i 5 eller flere av løpene gi beskjed til ola.pedersen@veien-tilbake.no

Løpsfestivalen setter opp 16 dager til gjennomføring av hvert av løpene, de har satt ut tidtakningsutstyr og vi melder inn når vi ønsker å starte.

Vi meldes opp som en gruppe med felles start tidspunkt slik at det blir sosialt og hygge. Vi møter opp kl 17:00, startskuddet går 18:00 fra Rustadsaga!

Vi blir enige om tidspunkt og dato for neste løp når vi samles, og det blir lagt ut et arrangement på nettsidene kort tid etter. 


For en oversikt over løpene se: https://oslolopsfestival.no/lopp/


Et kjent og kjært løp i Oslo Øst. Uansett om du har løpt løpet før eller om du ønsker å løpe løpet en gang i fremtiden, får du nå mulighet til å løpe løpet i motsatt retning av det originale løpet. Nøklevann byr på noen av de tøffeste (nesten) 10 kilometerne du finner på skogsbilvei i Oslo. På denne kupert runden befinner du deg som regel enten på vei opp en bakke, eller på vei ned en bakke. Det føles litt som å løpe i en berg og dalbane. 
Last ned GPX fil av løypa her. https://connect.garmin.com/modern/course/55045391

Oppmøte / Parkering: 17:00 ved Rustadsaga Sportsstue, Rustadsaga 856, 0693 Oslo


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Veien Tilbake