Oslo Løpsfestival: 21k Østmarka

Oslo Løpsfestival: 21k Østmarka


Arrangør: Veien Tilbake
Påmeldingsfrist: 01.08.2021 11:00

Tid


Sted


Oslo Løpsfestival arrangerer 8 forskjellige løp igjennom sommer/høst og dere kan velge hvilke løp dere vil være med på, dersom du ønsker å delta i 5 eller flere av løpene gi beskjed til ola.pedersen@veien-tilbake.no

Løpsfestivalen setter opp 16 dager til gjennomføring av hvert av løpene, de har satt ut tidtakningsutstyr og vi melder inn når vi ønsker å starte.

Vi meldes opp som en gruppe med felles start tidspunkt slik at det blir sosialt og hygge.  starten går kl 11:00 fra Mortensrud!


Vi blir enige om tidspunkt og dato for neste løp når vi samles, og det blir lagt ut et arrangement på nettsidene kort tid etter. 


For en oversikt over løpene se: https://oslolopsfestival.no/lopp/


Obs:

  • På dette løpet vil du i perioder kunne oppleve å være uten dekning på mobiltelefonen. 
  • Det kan være vanskelig å finne vannkilder, spesielt i veldig tørre perioder. Ta med rikelig med drikke. Vann kan fylles på Skullerudstua og Mariholtet i åpningstiden. Sjekk åpningstider før du løper dersom du planlegger å bruke sportsstuene som «aid station»
  • Ha med tilstrekkelig med næring. Dette er en tøff halvmaraton og du kan forvente å bruke 30-60 minutter mer enn du ville brukt på en «flat» halvmaraton. 
  • Hvis det er varmt kan det friste med en dukkert. Vær imidlertid oppmerksom på at Elvåga er en drikkekilde og at man derfor ikke kan bade der. Det er mulig å bade i Nøklevann.


Last ned løypebeskrivelse (tekst dokument) her: https://oslolopsfestival.no/download/1439/

Last ned GPX fil til klokka her:
https://oslolopsfestival.no/download/1434/


Vi anbefaler siden løypemerking ofte forsvinner at du bruker komoot for å få instruksjoner på øret om hvor løypa går. (Gratis versjonen fungerer bra, hvis man tillater kobling mellom komoot og f.eks polar eller garmin så vil kartet også overføres til klokka)
https://www.komoot.com/tour/416319118?ref=wtdTransport til Østmarka:

Ta t-bane linje 3 til Mortensrud.

Gratis parkering ved Mortensrud senter (obs. parker på langtidsparkering)

Transport fra mål:

T-bane linje 2 fra Ellingsrud

Gratis parkering ved Ellingsrud utfartsparkeringKommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Veien Tilbake