Oslo Løpsfestival: Maridalsvannet rundt

Oslo Løpsfestival: Maridalsvannet rundt


Arrangør: Veien Tilbake
Påmeldingsfrist: 13.09.2021 17:00

StedVI HAR MULIGHET TIL FLERE GJENNOMFØRINGER FREM TIL 19. SEPTEMBER, FØRSTE GJENNOMFØRING BLIR MANDAG 13. SEPT!
 


Sted: Maridalsvannet Rundt

  • Underlag: Grusvei, asfalt
  • Bydel: Nord
  • Distanse: 13 km

Kort om løpsfestivalen:

Oslo Løpsfestival har sponset Veien Tilbake med deltakelse i 8 forskjellige løp igjennom sommer/høst, og dere kan velge hvilke løp dere vil være med på, dersom du ønsker å delta i 5 eller flere av løpene gi beskjed til ola.pedersen@veien-tilbake.no

Løpsfestivalen setter opp 16 dager til gjennomføring av hvert av løpene, de har satt ut tidtakningsutstyr og vi melder inn når vi ønsker å starte.


Vi meldes opp som en gruppe med felles start tidspunkt slik at det blir sosialt og hygge.


Vi blir enige om tidspunkt og dato for neste løp når vi samles, og det blir lagt ut et arrangement på nettsidene kort tid etter. Løypebeskrivelse

Se oppdatert rute på Strava her https://www.strava.com/routes/2865340039253764456

Du løper over Dausjøelva og videre igjennom skog og åkerlandskap før du møter på Maridalsveien hvor du tar til venstre. Denne veien er mer trafikkert, men her skal du ikke løpe så lenge. Ved ruinene til Margareta kirken tar du av inn på sti til høyre. Her løper du igjennom frodig mark til du kommer ut på Gamle Maridalsvei hvor du tar til venstre og deretter til høyre over Hammeren bru. Se opp for trafikk her!

Etter Hammeren bru tar du til høyre inn på grusvei. Ved bommen tar du til venstre. Nå følger et lett kupert stykke igjennom skog før du møter Maridalsveien igjen. Her skal du krysse over veien, det ikke gangfelt, så se deg godt for før du krysser.

På den andre siden av veien løper du inn på gangvei igjen, nå er det bare et par kilometer igjen til mål. Du følger gangveien og kommer snart til Akerselva som du krysser på en lang og smal bru. 

På den andre siden følger du til venstre opp en liten bakke og ned på den andre siden før du løper gjennom undergang og følger gangveien det siste stykket til mål; samme stedet du startet.For en oversikt over løpene se: https://oslolopsfestival.no/lopp/For informasjon/spørsmål kontakt Ola på ola.pedersen@veien-tilbake.no eller ring/sms 93 29 88 79.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Veien Tilbake