MESTRING SITTER MELLOM ØRAVerdensdagen for psykisk helse er lørdag 10. oktober

LIVSGLEDEAKSJONEN

VERDENSDAGEN FOR PSYKISK HELSE ER LØRDAG 10.10.2020 i den anledning har Foreningen Treningsglede i samarbeid med Veien Tilbake satt sammen en innholdsrik uke av aktiviteter med fokus på psykisk helse, vår mentale helse.

Vi ønsker å formidle at fysisk aktivitet er supermedisin for psykisk helse.

For oss gjelder dette hver eneste dag hele livet, men Livsgledeaksjonen gønner på fra 5.-10. oktober. Alle inntekter går uavkortet til Veien Tilbake

RIO Rusmisbrukernes Interesseorganisasjon og Veien Tilbake AS arrangerer: Fagkonferanse og workshop rus & psykisk helse. Arrangementet avlyst grunnet corona situasjonen, ny info kommer.

Kommende Aktiviteter

Når Navn
06 nov
Hasselgruvene
Natur & Fjell
Påmeldingsfrist: 1. Jan 1970
  Les mer  
25 mar
Aktivitetsdag Norges Idrettshøgskole
Veien Tilbake
  Les mer  
Vis alle

Hva er Veien Tilbake?

Formålet med Veien Tilbake er å integrere mennesker som av ulike årsaker har havnet utenfor, tilbake til samfunnet. Dette gjør vi med mental mestring hvor hovedsakelig fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv samt arbeid ved ulike idrettsarrangementer blir brukt som mestringsarenaer.

For å finne tilbake til deg selv, bli en positiv bidragsyter i ditt liv og en positiv deltaker i samfunnet er det viktig med tilhørighet i et nettverk som er trygt og utviklende.

Gode opplevelser gjennom fysisk aktivitet er en sentral faktor hos oss i Veien Tilbake. Trene mot en deltakelse på ett eller flere av våre aktiviteter i vår aktivitetskalender, delta på flotte turer i skog og fjell, samt jobbe på ulike idrettsarrangementer er noe av det Veien Tilbake tilbyr sine deltakere.

Veien Tilbake har et stort fokus på samarbeid med flere organisasjoner, institusjoner, næringsliv og offentlige instanser for å kunne gi et best mulig tilbud for den enkelte deltaker.

Team Veien tilbake

André Stensrud

Daglig leder
andre@veien-tilbake.no

Tønnes H. Thomstad

Styreleder
tonnes.thomstad@veien-tilbake.no

Petter Berggren

Prosjektleder Natur & Fjell
petter@veien-tilbake.no

Håkon F. Holst

Prosjektleder
haakon@veien-tilbake.no

Mimmi Amundsen

Prosjektleder Damegruppa
mimmi@veien-tilbake.no

“Jeg har fått et nytt syn på hvor viktig det er å være i aktivitet”


BOMPI

Veien Tilbake AS - Tjernsliveien 22 - 3538 Sollihøgda - post@veien-tilbake.no - 99 40 02 97

Samtale og aktivitetsregistrering

Powered by: Bloc