MESTRING SITTER MELLOM ØRAKommende Aktiviteter

Nytt av året er at vi har inndelt påmelding i kategoriene "Nybegynner", "Trent", "Extreme" og "Pårørende barn" slik at alle kan velge distanser utifra sitt nåværende treningsnivå. For deltagelse i kategoriene "Trent" og "Extreme" vil det være et krav om at du kan vise til tilstrekkelig trening for å kunne gjennomføre distansen.


Du kan laste ned aktivitetskalenderen for Veien Tilbake og Natur&Fjell her: Veien Tilbake 2021.pdf


Du kan se aktivitetskalenderen for Natur & Fjell her: https://nf.veien-tilbake.no/


For å søke ekspedisjon 2022 https://soknad.veien-tilbake.no 

Når Navn
29 nov
Klatring hver mandag
Drammen
  Les mer  
06 des
Klatring hver mandag
Drammen
  Les mer  
Vis alle

Siste nytt fra Facebook

Hva er Veien Tilbake?

Formålet med Veien Tilbake er å integrere mennesker som av ulike årsaker har havnet utenfor, tilbake til samfunnet. Dette gjør vi med mental mestring hvor hovedsakelig fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv samt arbeid ved ulike idrettsarrangementer blir brukt som mestringsarenaer.

For å finne tilbake til deg selv, bli en positiv bidragsyter i ditt liv og en positiv deltaker i samfunnet er det viktig med tilhørighet i et nettverk som er trygt og utviklende.

Gode opplevelser gjennom fysisk aktivitet er en sentral faktor hos oss i Veien Tilbake. Trene mot en deltakelse på ett eller flere av våre aktiviteter i vår aktivitetskalender, delta på flotte turer i skog og fjell, samt jobbe på ulike idrettsarrangementer er noe av det Veien Tilbake tilbyr sine deltakere.

Veien Tilbake har et stort fokus på samarbeid med flere organisasjoner, institusjoner, næringsliv og offentlige instanser for å kunne gi et best mulig tilbud for den enkelte deltaker.

Team Veien tilbake

André Stensrud

Daglig leder

Mimmi Amundsen

Prosjektleder Damegruppa

Lene Jahrsengene

Prosjektleder Pårørende

Petter Berggren

Prosjektleder Natur & Fjell 

Våre sponsorer og samarbeidspartnere

“Jeg har fått et nytt syn på hvor viktig det er å være i aktivitet”


BOMPI

Veien Tilbake AS - Tjernsliveien 22 - 3538 Sollihøgda - post@veien-tilbake.no - 99 40 02 97

Samtale og aktivitetsregistrering

Veien Tilbake

Bli grasrotgiver i dag! Du kan bli grasrotgiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS  "GRASROTANDELEN 913181719" til 60000


Powered by: Bloc